Budai lakás új köntösben – Látványos előtte/utána fotók az átalakításról

A közelmúltban egy kisebb budai lakás teljes tervezésén és átalakításán dolgoztunk, amely izgalmas kihívásnak bizonyult számunkra. Meghoztuk a végeredményt, ami nem csak látványos, de remek példa arra, hogy mennyi lehetőség rejlik a teljes körű felújításban és lakásátalakításban.

budai lakás új köntösben

 

Fő koncepció – Elvárások, elképzelések, tervek

Egy kivitelező cég, és ügyfelei számára minden esetben az kell, hogy legyen a cél, hogy a közös munka végén az ügyfél elégedetten vehesse birtokba teljes körűen felújított otthonát.

A megbízó elképzelésének megfelelően a nyitott terekre helyeztük a hangsúlyt, ezért a falak bontása mellett döntöttünk. A cél az volt, hogy a lakás modern, fiatalos, letisztult, és elegáns legyen, amely egy fiatal nő, férfi, vagy akár egy pár számára ideális választás lehet albérletnek.

Melyek voltak a fő szempontok? A természetes hatás elérése érdekében a természet közeli falszín használat, gránit konyhapult, parketta, gyártott bútorok (konyhabútor, előszobabútor, hálóban irodasarok, beépített gardróbok, stb…) használata.

 

Munkánk során végig a Holló Bt. lakberendezőjével, Holló Annamáriával dolgoztunk a lakás felújításán, a közös – családon belüli – munka gördülékenyen zajlott, a látványos végeredményről pedig a képek tanúskodnak. Már a tervek is igen nagy változást mutattak a lakás eredeti állapotához képest.

 

A bontási és a felújítási munkálatok

A régi lakás eredeti állapotában egyértelműen teljes felújításra szorult. A bontási munkálatok előtt az ingatlan sötét helyiségeiről és rossz állapotban lévő burkolatairól fotókat készítettünk, majd hozzáláttunk a feladatoknak.

Eltávolítottuk a bútorokat, a szanitereket, a meglévő csempét, a parkettát, és más burkolatokat. Falat is bontanunk kellett, ezután gondoskodtunk a törmelékek bezsákolásáról és elszállításáról. Ezután kezdődhetett meg a teljes körű felújítás. A képeken látható, hogyan vált üres fehér palettává a bontás után a lakás.

 

Milyen lett a végeredmény?

A budai lakás helyiségeibe új parketta és csempe került, ahogyan a falfestés is teljesen új megjelenést kölcsönzött az ingatlannak. Már nyoma sincs a kopottas, megsárgult falaknak, a sötét helyiségeknek, és az idejét múlt elektromos hálózatnak.

A lakás a megbízó elképzeléseinek megfelelően modern és fiatalos lett, a helyiségek világos színeket kaptak, a fürdőszoba a választott színeknek és burkolatoknak köszönhetően a korábbinál sokkal tágasabb lett. A nyílászárók hófehérek, a lakás teljes egészében friss és lendületes benyomást kelt.

 

A lakásfelújítás és lakberendezés nálunk egy kézben valósul meg, a siker kulcsa a pontos, precíz, és összehangolt munka. A teljes körű lakásfelújítás során, a projekt egész időtartama alatt együtt felügyeltük a munkálatokat. A felújításról készült fázisfotók is erről az összehangolt munkáról tanúskodnak.

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!