Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a teljes körű lakásfelújítás nem bontható elemekre, vagyis kizárólag csempe - és padlóburkolással nem foglalkozunk, cégünk komplex szolgáltatást nyújt az egész ingatlan belső felújítására vonatkozóan. Árajánlatot ezért csak a teljes generálkivitelezési tevékenységre van módunk adni (amely természetesen tartalmazza a részleteket is).

Csempézés és padlóburkolás - Látványos munka, profi megoldások

A csempézés és padlóburkolás a teljes körű lakásfelújítás során igen fontos munkafolyamatok. A járólap- és csempeválaszték szinte végtelen az anyagok mintáját, formáját és méreteit tekintve, ezért sokszor nehéz eldönteni, hogy melyik mellett döntsünk.

Nagyon fontos, hogy mindig az adott helyiség funkciójához és szerepéhez válasszunk típust. A járólap, a fali csempe, és a márványburkolat megjelenhet a konyhában, fürdőszobában, és kültéren is, de egyre többen részesítik előnyben a terrakotta, vagy hasított kő burkolatot is nagy felületeken, vagy akár dekorációként.

Hideg-, és melegburkolatok - Hogyan segítünk a döntésben?

Szívesen ajánlunk Önnek olyan termékeket, amelyek megfelelő ár/érték aránnyal rendelkeznek, az Ön által kiválasztott burkolatot pedig örömmel beszerezzük minden szükséges kellékkel együtt.

Ügyelünk rá, hogy a padlóburkolás során felhasznált ragasztó és fuga flexibilis legyen, amely alkalmazkodik a változó hőmérséklethez. A lakásnak vannak olyan pontjai, amelyeket kevésbé fűtünk, mint más helyiségeket, ilyen pl. a kamra, ahol akár 20*C ingadozás is lehet a téli és nyári hőmérséklet között.

Ha a kötőanyag nem flexibilis, akkor a csempe, vagy járólap elrepedhet, amely nem csak a helyiség összképét rontja, de idővel a csempézés és padlóburkolás újra felkerül a teendők listájára. Kültéri burkolatok esetében ez a paraméter még fontosabb, hiszen ott a hőmérséklet-ingadozás is nagyobb mértékű.

Válasszon körültekintően!

Bízza ránk a tervek elkészítését, az anyagok beszerzését és a munka elvégzését. A padlóburkolásra is 5 év garanciát biztosítunk. Kérjen árajánlatot még ma!