Ez az egyik leglátványosabb munka a felújítások során

A járólap, a fali csempe, vagy a márványburkolat megjelenik a konyhában, fürdőszobában, és kültéren is. Egyre többen részesítik előnyben a terrakotta, vagy hasított kő burkolatot nagy felületeken, vagy dekorációként.

A járólap- és csempeválaszték szinte végtelen az anyagát, mintáját, méreteit tekintve is. Nehéz dönteni, ha nem tudjuk, az adott igénybevételhez milyen típust válasszunk.

Szívesen ajánlunk Önnek olyan termékeket, amik jó ár/érték aránnyal rendelkeznek, és be is szerezzük az Ön által kiválasztott burkolatot minden szükséges kellékkel együtt. Legjobb, ha a hidegburkolás során felhasznált ragasztó és fuga is flexibilis, ezzel alkalmazkodva a lakás változó hőmérsékletéhez. Hiszen lehetnek a lakásnak olyan pontjai, amiket kevesebbet használunk, és télen nem fűtjük annyira – mint például a speiz, kamra-, míg nyáron a kánikulában bizony bent is magas lehet a hőmérséklet. Ez akár 20*C ingadozást is jelenthet. Ha a kötőanyag nem flexibilis, akkor a csempe, vagy járólap elreped, rontva ezzel a helyiség összképét.

Kültéri burkolatok esetében ez a paraméter még fontosabb, hiszen ott a hőmérséklet-ingadozás is nagyobb mértékű.

Válasszon itt is körültekintően! Ha ránk bízná a tervek elkészítését, az anyagok beszerzését és a munka elvégzését, árajánlatot itt kérhet. Erre a munkára is vonatkozik az 5 év garancia!