Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a teljes körű lakásfelújítás nem bontható elemekre, vagyis kizárólag gipszkarton szereléssel nem foglalkozunk, cégünk komplex szolgáltatást nyújt az egész ingatlan belső felújítására vonatkozóan. Árajánlatot ezért csak a teljes generálkivitelezési tevékenységre van módunk adni (amely természetesen tartalmazza a részleteket is).

Gipszkarton szerelés - Kreatív segítség a lakásfelújításban

Háza, vagy lakása helyiségeinek átalakításához remek módszer a gipszkarton szerelés, amely napjainkban nagy népszerűségnek örvend. A gipszkartonozás olyan szárazépítési munka, amely során betont és téglát nem kell használni, ráadásul költséghatékony és időtakarékos megoldás a térelválasztás, a szigetelés, és a falak felújítása során.

Gipszkartonozás – A belső terek átalakítása

A gipszkarton lapokkal évszaktól függetlenül, kreatívan alakíthatjuk a belső tereket. Kettéválaszthatjuk a gyerekszobát, beépíthetjük a tetőteret, és a nappaliból leválaszthatunk egy sarkot a dolgozószobának is, nagyobb bontási és építési munkálat nélkül. A gipszkarton szerelés gyors és tiszta megoldás, kellő szigeteléssel a hőtartás és a zajszűrés is megfelelő lesz.

A gipszkartonnak a mennyezeti világítások, és kábelek elrejtésénél, illetve a dekorálásnál is fontos szerepe van, ráadásul könnyen formázható, ezért változatos formák létrehozására is alkalmas.

Minőségi munkát végző, profi szakemberekkel dolgozunk, csak a hibátlan munkával vagyunk elégedettek. Ha felkeltette érdeklődését a gipszkartonozás, ám a teljes lakás átalakításhoz bővebb felvilágosítást kérne, keressen fel minket elérhetőségeink egyikén!