Az időtálló parketta

Foglalkozunk szinte az összes létező parketta típus lerakásával. A legtöbb nagyáruház már kínál könnyen lerakható laminált parkettákat. Mégis jobb, ha a szobák padlózását szakemberre bízza. Így elkerülheti a letörött sarkú lapok, felpúposodott padló miatti bosszankodást. Amikor elmegyünk Önhöz, magunkkal visszük a parketta lerakásához szükséges eszközöket, így ezeket nem kell külön beszereznie, mint egy házilagos lerakás esetében. Komoly kiadásoktól óvja meg magát, ráadásul a munkát mi végezzük el Ön helyett.

Szívesen ajánlunk magas minőségű, jó ár/érték arányú termékeket, akár be is szerezzük az Ön által kiválasztott parkettát, alátéteket és szegélyeket. Higgye el, megéri!

Egyre többen térnek vissza a lakásukban használt anyagokban a természetességhez. A fából készült padlóburkolatok elegánsak vagy rusztikusak is lehetnek. Komolyságot, tartósságot sugallnak és nem utolsó sorban egy hajópadló, vagy fa parketta melegebb anyag, mint a kő, vagy a műanyag.

A fa parketta lerakása, csiszolása és lakkozása drágább, mint egy most divatos laminált padló, de időtállóságában van az előnye. Míg egy laminált padló élettartama maximum 5-10 év, úgy a fa padlóburkolat évtizedekig otthonunk dísze lehet.

Ha az Ön lakásában parketta van, érdemes annak megóvására áldoznia, hogy még hosszú ideig hozzájáruljon az otthon melegének érzéséhez.