Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a teljes körű lakásfelújítás nem bontható elemekre, vagyis kizárólag parkettázással, parkettacsiszolással és lakkozással nem foglalkozunk, cégünk komplex szolgáltatást nyújt az egész ingatlan belső felújítására vonatkozóan. Árajánlatot ezért csak a teljes generálkivitelezési tevékenységre van módunk adni (amely természetesen tartalmazza a részleteket is).

Az időtálló parkettázás kulcsa

Bár a legtöbb nagyáruház már kínál könnyen lerakható laminált parkettákat, mégis jobb, ha a szobák padlózását szakemberre bízzuk. Így elkerülhető a letörött sarkú lapok, és felpúposodott padló miatti bosszankodás.

Óvja magát a komoly kiadásoktól, és bízza ránk a munka elvégzését! Jól ismerjük a különböző parketta típusokat, örömmel ajánlunk Önnek magas minőségű, jó ár/érték arányú termékeket, és segítünk beszerezni a kiválasztott parkettát, alátéteket és szegélyeket is.

A parkettázás során használt eszközöket természetesen magunkkal visszük, így Önnek ezeket sem kell külön beszereznie.

Parkettázás, csiszolás, lakkozás

A teljes lakásfelújítás során egyre népszerűbb választás ügyfeleink körében a természetes alapanyagok használata. A fából készült padlóburkolatok jól illenek minden lakberendezési irányzathoz, tartósak, és stílusosak is.

A parkettázás, vagyis a fa parketta lerakása, a csiszolás és a lakkozás drágább egy most divatos laminált padlónál, de míg egy laminált padló élettartama maximum 5-10 év, úgy a fa padlóburkolat évtizedekig otthonunk dísze lehet. Időtálló, minőségi és tartós.

Ha az Ön lakásában parketta van, érdemes annak megóvására is áldoznia, hogy még hosszú ideig hozzájáruljon az otthon melegének érzéséhez.