A szobafestés is a tervezéssel kezdődik

A szobafestés is a tervezéssel kezdődik, hiszen kevesen elégednek meg manapság azzal, hogy „csak gyorsan kimeszeljük a konyhát”. Itt is a divat diktál. A festékgyártás fejlődésével egyre többféle felületet tudunk már létrehozni a falakon.

Szobafestőink tudása megfelel a legmagasabb elvárásoknak is, így nyugodtan ránk bízhat különleges odafigyelést, kreativitást kívánó munkákat is. Az általunk nyújtott 5 év teljes körű garancia itt is érvényes!

Ha Ön felújítana, nem maradhat el a fűtéscsövek, nyílászárók mázolása sem! Az állagmegóvás itt a cél. Egy szakszerűen elvégzett mázolási munka éveket nyerhet Önnek egy komolyabb felújítás, beruházás előtt. A fa ablakkeretek, ajtók esetében a rég bevált zománcfesték helyett választhatunk a fa erezetét, színét felfrissítő pácot, így a hatás sokkal természetesebb.

Bár a színes falfestékek divatossá válásával a tapéta kissé háttérbe szorult, még mindig jó választás a falak fedésére, hiszen a tapéták mintázata nem egykönnyen kivitelezhető falfestéssel.

A habosított, vagy fűrészporos anyagok változatos felületek képzésére alkalmasak.

Változatos anyagú és mintájú tapéták közül választhatunk. Lehet vidám mesefigurás, vagy exkluzív selyemtapéta, kérheti bordűrrel, stukkóval vagy anélkül. Ha már tudja, milyen hangulatot szeretne elérni az otthonában, segítünk ehhez megtalálni a megfelelő színt és burkolati anyagot.