Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a teljes körű lakásfelújítás nem bontható elemekre, vagyis kizárólag szobafestéssel, mázolással, tapétázással nem foglalkozunk, cégünk komplex szolgáltatást nyújt az egész ingatlan belső felújítására vonatkozóan. Árajánlatot ezért csak a teljes generálkivitelezési tevékenységre van módunk adni (amely természetesen tartalmazza a részleteket is).

A szobafestés, mázolás és tapétázás jelentősége

A lakásfelújítás a szobafestés, a mázolás és a tapétázás munkálataival lesz teljes. Szakembereink tudása megfelel a legmagasabb elvárásoknak is, így nyugodtan ránk bízhatja a különleges odafigyelést, kreativitást kívánó munkákat is. Az általunk nyújtott 5 év teljes körű garancia természetesen itt is érvényes!

Szobafestés minőségi alapanyagokkal

A szobafestés – mint minden munkafolyamat - a tervezéssel kezdődik. A lakás gyors kimeszelése helyett ügyfeleink ma már komoly elvárásokkal érkeznek a festést illetően. Szeretnék, ha a különböző helyiségek falainak színe igazodna a mai trendekhez, ugyanakkor az általuk megálmodott stílust képviselné, amely az enteriőrhöz is passzol.

A festékgyártás fejlődésével egyre többféle felületet tudunk már létrehozni a falakon. Szobafestőink ragaszkodnak a minőségi munkához, és örömmel fogadják a kihívásokat.

A mázolás sem maradhat ki a munkálatokból

A lakásfelújítás során nem maradhat el a fűtéscsövek, és nyílászárók mázolása sem. Az állagmegóvás rendkívül fontos, hiszen a szakszerűen elvégzett mázolás éveket nyerhet Önnek egy komolyabb felújítás, beruházás előtt.

A fa ablakkeretek, és ajtók esetében a rég bevált zománcfesték helyett választhatunk olyan pácot, amely felfrissíti a fa erezetét, és színét, így sokkal természetesebb hatást érhetünk el.

A tapétázás új lehetőségeket rejt magában

Bár a színes falfestékek térhódításával a tapéta kissé háttérbe szorult, a tapétázás továbbra is izgalmas választás a falak fedésére. A tapéták mintázata nem egykönnyen kivitelezhető falfestéssel, a habosított, vagy fűrészporos anyagok pedig változatos felületek képzésére alkalmasak.

Számtalan anyagú, színű és mintájú tapéta közül választhatunk. Lehet vidám, mesefigurás, vagy akár exkluzív selyemtapéta, kérhetjük bordűrrel, stukkóval vagy nélküle. A lehetőségek tárháza szinte végtelen.

Ha eldöntötte, milyen hangulatú otthonra vágyik, örömmel segítünk hozzá megtalálni a megfelelő színt és burkolati anyagot!