Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a teljes körű lakásfelújítás nem bontható elemekre, vagyis kizárólag villanyszereléssel nem foglalkozunk, cégünk komplex szolgáltatást nyújt az egész ingatlan belső felújítására vonatkozóan. Árajánlatot ezért csak a teljes generálkivitelezési tevékenységre van módunk adni (amely természetesen tartalmazza a részleteket is).

Villanyszerelés - Az elektromos hálózat felújítása

Régi építésű lakások, házak esetében időnként szükség van az elektromos hálózat felújítására. Az elöregedett alumínium vezetékek cseréje megóvhat minket egy esetleges lakástűztől is.

Miben segítünk a felújítás kapcsán?

Amennyiben új házat, vagy lakást épít, segítünk a villamos hálózat terveinek engedélyeztetésében, illetve vállaljuk a villanyszerelés munkálatainak kivitelezését. Mit jelent ez pontosan?

Cégünk teljes körű felújítást végez, ennek keretében vállaljuk a teljes hálózat felújítását a fal kivésésétől kezdve egészen a lámpatestek felszereléséig. Beszerezzük a szükséges anyagokat, segítünk a lakás fénytérképének megtervezésében, hogy minden helyiségben a napszaknak megfelelően szabályozható mennyiségű fény legyen.

A belső tereket természetes és mesterséges világítással világíthatjuk meg. A különböző helyiségek tájolása nagymértékben meghatározza azt, hogy milyen fekvésű helyiségbe mennyi természetes fény jut a különböző évszakokban. A mesterséges világítással pedig tudatosan alkalmazhatjuk a fényt.

A villanyszerelési munka során a megvilágítási módok kiválasztásában elengedhetetlenül fontos egy villanyszerelő tapasztalata, illetve adott esetben a lakberendező rutinja és tanácsa is.