Fontosnak tartjuk hangsúlyozni, hogy a teljes körű lakásfelújítás nem bontható elemekre, vagyis kizárólag víz-, gáz-, fűtésszereléssel nem foglalkozunk, cégünk komplex szolgáltatást nyújt az egész ingatlan belső felújítására vonatkozóan. Árajánlatot ezért csak a teljes generálkivitelezési tevékenységre van módunk adni (amely természetesen tartalmazza a részleteket is).

Vízvezeték szerelés - A vízvezetékek cseréje

A teljes lakásfelújítás része a csővezeték cseréje, amely nagy munkát jelent, hiszen porral jár, és a vizesblokkokat sem használhatjuk egy ideig. A felújítás titka a gyorsaság és az alaposság, a kiváló minőségre pedig garanciát vállalunk.

A vízvezetékek cseréje több szempontból is fontos. Ha a konyha és a fürdőszoba felújításának a vízvezeték szerelés is része, elkerülhetjük, hogy a gyönyörű, új burkolatot fel kelljen törni egy esetleges csőtörés, vagy szivárgás miatt. A régi csövekből ráadásul károsító vegyületek, és kórokozók kerülhetnek az ivóvizünkbe is.

Vízvezeték szerelőink gyorsan és hatékonyan dolgoznak, hozzáértő munkájuknak köszönhetően Ön biztos lehet benne, hogy konyháját és fürdőszobáját az átalakítás után hosszú évekig, évtizedekig probléma nélkül, örömmel használhatja.

Gázszerelés és fűtésszerelés - A fűtési rendszer korszerűsítése

Ha házépítés vagy teljes körű felújítás előtt állunk, érdemes átgondolni, hogy a számunkra legmegfelelőbb fűtési rendszert választottuk-e.

A gázszerelés és fűtésszerelés előtt figyelembe kell vennünk az épület jellemzőit, tájolását, méretét, belmagasságát, valamint hőszigeteltségét. Majd ehhez jönnek az egyéni igényeink (mit várunk el az adott rendszertől, cél-e hogy hosszútávon gazdaságos legyen az üzemeltetése, vagy fontosabb szempont hogy a kezdeti beruházási költség a lehető legalacsonyabb legyen).

Ha korlátozott ismereteink vannak a különböző hőtermelő és hőleadó rendszerekről, érdemes szakember segítségét kérni, hiszen a lakásfenntartási költségek mintegy felét a fűtés díja teszik ki.

Miben nyújtunk segítséget?

Cégünk szakmai segítséget nyújt Önnek a gépészet megtervezésében és kivitelezésében is. Segítünk a megfelelő hőtermelő (kazán, kondenzációs kazán, hőszivattyú) és hőleadó rendszerek (radiátor, felületi hőleadók) kiválasztásában, valamint felhívjuk ügyfeleink figyelmét a hőszigetelés fontosságára is.

A korszerű fűtési rendszer kiépítése a megfelelő hőszigeteléssel kezdődik. Lehet akármilyen modern a fűtési rendszerünk, ha nincs jól szigetelve az épület, sajnos magas lesz a hőveszteség.