ÜDVÖZLÖM A HOLLÓ BT HONLAPJÁN

ENGEDJE MEG, HOGY BEMUTATKOZZAM
Holló Péter vagyok, a Holló Bt. cégvezetője. 1995 óta foglalkozom lakások felújításával, és átépítésével Budapesten és közvetlen környékén. Egyéni vállalkozóként kezdtem a lakásfelújítási tevékenységet, ekkor még főleg parketta, PVC és szőnyegpadló munkákkal foglalkoztam. 1997-ben alapítottuk meg Betéti Társaságunkat és azóta már csak teljes lakásfelújítással foglalkozunk.

Csapatban dolgozunk, munkánkat évtizedek óta a megbízhatóság, a szakértelem és az ügyfélközpontúság mentén végezzük, ügyfeleink legnagyobb örömére. Csapatunk tagjai magasan képzett szakemberek, kizárólag minőségi anyagokkal dolgozunk, hiszen az általunk végzett munka csakis akkor lesz profi, ha a szakértelem gondos anyagválasztással párosul.

Mint építőipari cég, követjük az aktuális trendeket, célunk, hogy szakmai tapasztalatunkat felhasználva vevőbarát áron, kiemelkedő minőségű szolgáltatást nyújtsunk minden ügyfelünknek, aki építkezés, vagy lakásfelújítás előtt áll.

Legnagyobb örömünkre, mára ez már a védjegyünk.

MUNKÁINKRA 5 ÉV GARANCIÁT VÁLLALUNK

MEGBÍZHATÓSÁGI TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZÜNK
Megrendelőink számára Elégedettségi Garanciát nyújtunk. Célunk, hogy a lakásfelújítók teljes körű megelégedettséggel élhessék át a lakásfelújítás kivitelezését.

Fontos számunkra a minőség, pontosak vagyunk, ügyelünk a részletekre, és a megbeszélteket maradéktalanul elvégezzük. Tisztesség, becsületesség és rugalmasság jellemez minket. Minden munkát úgy végzünk el, mintha a saját házunkon/lakásunkon dolgoznánk.

Munkáinkra 5 év teljes körű, valós garanciát vállalunk , így biztosítva Önt arról, hogy a ránk bízott feladatot az Ön igényeinek megfelelően végezzük el.

MIÉRT MINKET VÁLASSZON?

CÉGÜNK NEVE GARANCIA A MINŐSÉGRE
• Megbízható, családias hangulatú cég vagyunk, a nevünket és az arcunkat adjuk a szolgáltatásainkhoz.
• Minden munkánkra minőségi és árgaranciát vállalunk.
• Az árajánlatot és a munkákat a megbeszélt időpontra elkészítjük, mindig pontosan érkezünk a felmérésre és a munkakezdésre.
• Nem kecsegtetjük a megrendelőt hamis illúzióval, nem kérünk és nem fogadunk el előleget.
• Nálunk az ügyfél a legfontosabb, rugalmasak vagyunk, szükség esetén ötletekkel segítjük a közös munkát.
• Az összes segédanyagot mi adjuk a legjobb minőség elérése érdekében.
• Ha megrendelőnk más vállalkozótól kedvezőbb árajánlatot kap hasonló feltételekkel, nálunk van helye az ésszerű alkunak egy esetleges együttműködés reményében.