ÜDVÖZLÖM A HOLLÓ BT HONLAPJÁN

ENGEDJE MEG, HOGY BEMUTATKOZZAM

Holló Péter vagyok, cégszerűen már 25. éve foglalkozom lakások felújításával, átépítésével, 1995. Januártól, mint egyéni Vállalkozó, majd 1997-től már Bt. formában, Budapesten és annak környékén. Munkáim során különböző igényeknek igyekeztem megfelelni, ezért összekovácsoltam egy jó csapatot magasan képzett szakemberekből , akikkel közösen látjuk el az otthonok felújításával járó munkákat. Nyitottak vagyunk az Innovatív lehetőségekre, melyeket szükség szerint alkalmazunk. Mi követjük az aktuális trendeket anyag választásban és kivitelezésben egyaránt.

Legyen szó akár egy szobafestésről, tapétázásról, mázolásról, egy exkluzív fürdőszoba építésről, vízszerelésről, villanyszerelésről, parkettázásról – mindig precíz, tiszta munkát adunk át vevőbarát áron .

MUNKÁINKRA 5 ÉV GARANCIÁT VÁLLALUNK

MEGBÍZHATÓSÁGI TANÚSÍTVÁNNYAL RENDELKEZÜNK

Megrendelőink számára Elégedettségi Garanciát nyújtunk. Célunk, hogy a lakásfelújítók teljes körű megelégedettséggel élhessék át a lakásfelújítás kivitelezését.

Ránk jellemző, hogy pontosak vagyunk, a részleteket mindig egyeztetjük, a megbeszélteket maradéktalanul elvégezzük és a minőségre nagyon odafigyelünk. Tisztesség, becsületesség és rugalmasság jellemez minket. Mi minden munkát úgy végzünk el, mintha a sajátunkat csinálnánk.

Munkáinkra 5 év teljes körű, valós garanciát vállalunk , így biztosítva Önt arról, hogy a ránk bízott feladatot az Ön igényeinek megfelelően végezzük el.

MIÉRT MINKET VÁLASSZON

HOLLÓ PÉTER ÉS HOLLÓ ANNAMÁRIA CÉGVEZETŐK
- mert mi a nevünket és arcunkat adjuk a szolgáltatásainkhoz
- mert több mint 25 éve vagyunk a piacon , megbízható családias hangulatú cég vagyunk
- mert minden munkánkra minőségi és árgaranciát vállalunk
- mert az összes segédanyagot mi adjuk a legjobb minőség elérése érdekében
- mert az árajánlatunkat és a munkákat is a megbeszélt időpontra elkészítjük
- mert mi nem kecsegtetjük a megrendelőt hamis illúzióval
- mert ha más vállalkozótól kedvezőbb árajánlatot kap hasonló feltételekkel, akkor nálunk van helye a minimális alkunak egy esetleges együttműködés reményében
- mert mi nem kérünk és nem fogadunk el előleget
- mert mindig pontosan érkezünk a felmérésre és a munkakezdésre is
- mert nálunk az alkoholos befolyásoltság kizárt
- mert nálunk az ügyfél a legfontosabb
- mert mi szükség esetén ötletekkel segítünk és a felesleges munkákról lebeszéljük
- mert rugalmasak vagyunk