Sokan nem tudják, hogy a lakberendező feladata nem csupán a megfelelő falszínek, szőnyegek és bútorok kiválasztása és elhelyezése a lakásban. A munkánk ennél sokkal többről szól: a részletek összehangolásával az összkép megteremtése. Az olyan otthoné, amelyre Önök, a megbízóink vágynak, ahol jól érzik magukat.

A cél elérése érdekében végigkísérjük Önöket a folyamaton, az első lépéstől az utolsóig. Meghallgatjuk az elképzeléseket, majd felkutatjuk a lehetőségeket. Inspirációkat gyűjtünk, összehasonlítjuk az árakat, és az összes opció közül a legoptimálisabb megoldásokat mutatjuk be Önnek.

Célunk hogy munkánkkal értéket teremtsünk. Komoly szakmai tudás és tapasztalat szükséges ahhoz, hogy egy ház vagy lakás funkcionálisan és esztétikai szempontból is a legtöbbet nyújtsa tulajdonosának. Fontos a kreativitás, a trendek ismerete, a praktikus megoldások meglátása, valamint figyelembe kell vegyük a megrendelő egyéni ízlését is.

Egyéniségre szabott design, az alaprajz áttervezésétől, a berendezésen át, a dekorációs elemek összehangolásáig

Holló Annamária vagyok. Saját nevünket viselő cégünket a Holló Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.-t vezetjük együtt férjemmel - Holló Péterrel - közösen, mely 1995 óta működik sikeresen.

A kreativitásunkat tükrözi, hogy az elmúlt tíz évben számtalan lakást újítottunk fel úgy, hogy én végeztem a tervezést és lakberendezést, férjem pedig a teljes kivitelezést. Cégünkben a közös munka gördülékenyen és hatékonyan működik. Idő közben elvégeztem a Junior Art Center Lakberendező Iskola Lakberendező­-Enteriőr tervező szakot (az ország egyik legjobb iskolája), ahol jelesre vizsgáztam, ezzel lehetőséget szereztem a LOSZ (Lakberendezők Országos Szövetsége) tagság közvetlen elérésére.

Kedvelem a kifinomult, kortalan design-t, a tiszta szellős tereket, a kontrasztokat és a stílusos kiegészítőket. A lakberendezés során nyitott vagyok az új lehetőségekre design-ban, színekben, formákban, bútorokban is. Egyik stílusirányzatnál sem köteleztem el magam, szeretem ötvözni a régebbi és az újabb trendeket. Rendszeresen járok különböző lakberendező kiállításokra, szakmai konferenciákra, így folyamatosan képzem magam.

Munkámhoz nélkülözhetetlen a kreativitás, az anyagismeret, a műszaki tudás és rendkívül fontos az emberismeret is. Több évet töltöttem az egészségügyben, ahol az empátia és a bizalom kiépítése elengedhetetlen ezen a szakterületen. Ezeket a tapasztalatokat hasznosítom a lakberendezői munkám során is. Fontos, hogy tökéletesen ráhangolódjak ügyfeleim ízlésvilágára, életvitelére, elképzeléseire. Ezeket az elképzeléseket továbbgondolom, fejlesztem, így tudom megalkotni a személyre szabott, harmonikus otthonukat.

Tevékenységem főként magánlakások, családi házak és egyéb belső terek tervezése. Lakberendezői munkáim során a Megrendelő személyisége és életformája motivál, valamint figyelembe veszem az adott helyiség építészeti stílusát, minőségét is.

 

Lakberendezési szolgáltatásaink

Lakberendezési tanácsadás

Lakberendezési terv és 3-D látványterv készítése

Bontási, Építési és Világítási terv készítése

Teljes körű kivitelezés

 

Kérem tekintse meg Weboldalamat!

Megnézem

Néhány kiemelt referenciamunkám