Komplex lakberendezés, tervezés, és kivitelezés

Gondolta volna, hogy a lakberendező feladata nem csupán az, hogy kiválassza a falak színét, a szőnyegek mintáját és a bútorok stílusát? Munkánk ennél sokkal többről szól: összehangoljuk a részleteket, és a felújítás minden fázisánál egyeztetünk megrendelőinkkel, hogy az összkép valóban elegáns, stílusos és egyedi legyen.

Gondoskodunk arról, hogy megbízóink komfortosan érezzék magukat az általunk felújított, de közösen megálmodott otthonban.

Mivel foglalkozunk a lakberendező szolgáltatás keretében?

Az első lépéstől az utolsóig végigkísérjük Önt a lakberendezési szolgáltatás folyamatain. Meghallgatjuk az elképzeléseket, feltérképezzük a lehetőségeket, inspirációt gyűjtünk, összehasonlítjuk az árakat, végül az összes opció közül a legoptimálisabb, legizgalmasabb megoldásokat mutatjuk be Önnek.

Célunk, hogy értéket teremtsünk, és ügyfeleink maximálisan elégedettek legyenek a munkánkkal. Komoly szakmai tudás és tapasztalat szükséges ahhoz, hogy egy ház vagy lakás funkcionálisan és esztétikai szempontból is a legtöbbet nyújtsa tulajdonosának. Fontos a lakberendező kreativitása, a trendek ismerete, a praktikus megoldások meglátása, valamint figyelembe kell vennünk a megrendelő egyéni ízlését is.

Lakberendezési szolgáltatásaink

  • Lakberendezési tanácsadás
  • Lakberendezési terv és 3-D látványterv készítése
  • Bontási, építési és világítási terv készítése
  • Teljes körű kivitelezés

Lakberendezési szolgáltatás - Minőségi és stílusos megoldásokkal

Holló Annamária vagyok, lakberendezéssel foglalkozom. A Holló Építőipari, Kereskedelmi és Szolgáltató Bt.-t férjemmel, Holló Péterrel közösen vezetjük.

Az elmúlt tíz évben számtalan lakást újítottunk fel úgy, hogy én végeztem a tervezést és lakberendezést, férjem pedig a teljes kivitelezést. Cégünkben a közös munka gördülékenyen és hatékonyan működik, ügyfeleink számára komplex szolgáltatást nyújtunk.

Fő tevékenységem magánlakások, családi házak és egyéb belső terek tervezése. Munkám során figyelembe veszem az adott ingatlan, vagy helyiség építészeti stílusát, minőségét, emellett a megrendelő személyisége és a belső tér hangulatával kapcsolatos elképzelései is motiválnak.

Lakberendezőként a LOSZ (Lakberendezők Országos Szövetsége) tagja vagyok, valamint rendszeresen járok lakberendező kiállításokra, és szakmai konferenciákra, hogy folyamatosan képezzem magam . A lakberendezés számomra sokkal inkább hivatás, mint munka.

Kérem, a részletekért látogasson el a weboldalamra!

Megnézem

Néhány kiemelt referenciamunkám