Sokan nem tudják, hogy a lakberendező feladata nem csupán a megfelelő falszínek, szőnyegek és bútorok kiválasztása és elhelyezése a lakásban. A munkánk ennél sokkal többről szól: a részletek összehangolásával az összkép megteremtése. Az olyan otthoné, amelyre Önök, a megbízóink vágynak, ahol jól érzik magukat.

A cél elérése érdekében végigkísérjük Önöket a folyamaton, az első lépéstől az utolsóig. Meghallgatjuk az elképzeléseket, majd felkutatjuk a lehetőségeket. Inspirációkat gyűjtünk, összehasonlítjuk az árakat, és az összes opció közül a legoptimálisabb megoldásokat mutatjuk be Önnek.

Célunk hogy munkánkkal értéket teremtsünk. Komoly szakmai tudás és tapasztalat szükséges ahhoz, hogy egy ház vagy lakás funkcionálisan és esztétikai szempontból is a legtöbbet nyújtsa tulajdonosának. Fontos a kreativitás, a trendek ismerete, a praktikus megoldások meglátása, valamint figyelembe kell vegyük a megrendelő egyéni ízlését is.

Egy-egy projektnél a lehetőségeket alakíthatja a lakás felhasználási célja, a beköltözők személye és természetesen a költségvetés is. Ismernünk kell minden lényeges körülményt ahhoz, hogy a megfelelő stílust megalkossuk, így lesz minden munkánk egyedi.

Lakberendezési szolgáltatásaink

Lakberendezési tanácsadás

Lakberendezési terv és 3-D látványterv készítése

Bontási, Építési és Világítási terv készítése

Teljes körű kivitelezés

Számunkra a legnagyobb elismerést megbízóink elégedettsége jelenti.