Teljes körű felújítás: generálkivitelezés A-tól Z-ig

A teljes körű felújítás számos műveletből tevődik össze, amelyeket össze kell hangolni, hiszen egymás után következnek egy meghatározott sorrendben. Ahhoz, hogy a munka logikus épüljön fel, és gördülékenyen menjen, bízzuk szakemberre a feladatok menedzselését!

Teljes korű lakásfelújítás - Holló Bt

 

Miért fontos a teljes körű felújítás munkafolyamatainak sorrendje?

Ha az egyik feladatot végző szakember késik a munka befejezésével, akkor a következőnek várnia kell, és mivel szoros időbeosztás szerint dolgoznak, könnyen meglehet, hogy az egyik késése miatt a másiknak már nem marad ideje befejezni a saját feladatát. Ez gyakorlatilag egy láncreakciót indít be, és az eredetileg egy-két hónapra tervezett lakásfelújításból akár egy évig is elhúzódó rémálom lesz.

Éppen ezért érdemes egy olyan kivitelezőre bízni a teljes körű generálkivitelezést, lakásfelújítást, amelyik otthon van az összes elvégzendő munkafolyamatban, és ténylegesen teljes körű szolgáltatásokat kínál.

 

Fontos tudni! A teljes körű felújítás minden esetben bontással kezdődik, ami lehet kisebb, illetve nagyobb volumenű. A burkolatok eltávolítása után a vezetékek és csövek cseréje következik, majd az új burkolatok és a festés. Nagy vonalakban ennyiről lenne szó, de természetesen ennél lényegesen hosszadalmasabb és precizitást igénylő munkáról van szó, amihez nem kevés tapasztalat is szükséges.

 

Hogyan válasszunk generálkivitelező céget?

Sajnos rengeteg az olyan, magát szakemberként bemutató kontár, aki után csak a költségek növekedése és bosszúság marad, és sajnos nehéz ezeket kiszűrni. Éppen ezért érdemes mindig olyan gárdát választani a teljes körű lakásfelújításhoz, akik megfelelő referenciákat képesek felmutatni, az összes létező munkát el tudják végezni, elegendő idejük van minden feladat elvégzésére, és lehetőleg kedvező áron dolgoznak.

A kedvező árnak azonban nem szabad első helyre kerülnie a fontossági listán. Ahogy a mondás is tartja: “olcsó húsnak híg a leve”, a gyanúsan olcsón dolgozó szakember pedig szinte biztosan nem fog minőségi munkát végezni.

Amennyiben a legjobb csapatot keresi a lakása teljes körű felújításához, válasszon bennünket! Tekintse meg referenciáinkat, és döntse el Ön, hogy megfelelőnek találja-e a minőséget! Ha igen, forduljon hozzánk bizalommal megadott elérhetőségeink egyikén, és kérjen árajánlatot!

 

Vegye fel velünk a kapcsolatot!